Workshop ontdek uw talenten met astrologie

Wilt u meer inzicht in uw talenten en wilt u kennismaken met astrologie? Kom dan naar de workshop ‘Ontdek je talenten met astrologie’. Astrologie is namelijk een methode waarmee u in heel korte tijd zicht krijgt op wie u bent en wat er bij u past.

Iedere deelnemer krijgt aan het begin van de cursus zijn persoonlijke horoscooptekening. Daarmee gaan we samen kijken naar de talenten en sterke karaktereigenschappen van de deelnemers. Misschien ontdekt u wel talenten waarvan u zich nog helemaal niet bewust was en die de moeite waard zijn om verder te ontwikkelen. Gewoon als hobby of misschien wel voor uw werk.

De docent is Nicolette Cleerdin (1971). Zij is psychologisch astroloog en geeft naast workshops ook persoonlijke consulten, waarbij ze de geboortehoroscoop als basis gebruikt. Zij heeft een eigen praktijk in Hilversum: www.astrologiepraktijkhilversum.nl

Materiaalkosten van € 5,- (reader + uw persoonlijke horoscooptekening) te betalen aan de docent.

Als u uw persoonlijke horoscoop aan het begin van de eerste les meteen wilt ontvangen, wordt u verzocht uw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd op het inschrijfformulier te vermelden.

 

POW118 geannuleerd 
Start: 3-10-2017
Docent: mevrouw N. Cleerdin
Tijd: 2 x dinsdag 19.30 – 21.30
Locatie: Bethlehemkerk
Kosten: € 40,-

Inschrijfknop klein

 

Irma van Duin

https://www.volksuniversiteithilversum.nl

View more posts from this author