Italiaans koken kerstmenu

U gaat maken:

Anti pasto:
Cestini alla Caprese
Parmezaanmandjes met buffelmozarella, tomaat en basilicum

Primo piatto:
Ravioli di salmone ai semi di papaveri
Zelf gemaakte raviolo gevuld met zalm, ricotta en dille met een botersaus.

Secondo piatto:
Salmone ai pistacchi in fascia di porri
Zalm uit de oven, gevuld met een mengsel van klein gesneden prei,
kruiden en pistachnootjes, omwikkeld met geblancheerde preibladeren.

Contorno:
Aardappeltaartje met ui en brie.

Dessert:
Torta della nonna
Traditionele Zuid-Italiaanse taart met pijnboom pitten.

 

KOK210 VOL
Start: 28-11-2017
Docent: mevrouw M. Robustelli-van Eeden
Tijd: 1 x dinsdag 18.30 – 21.30
Locatie: Keuken Mw. Robustelli
Kosten: € 49,-

Inschrijfknop klein

KOK212 VOL
Start: 12-12-2017
Docent: mevrouw M. Robustelli-van Eeden
Tijd: 1 x dinsdag 18.30 – 21.30
Locatie: Keuken Mw. Robustelli
Kosten: € 49,-

Inschrijfknop klein

auteur

View more posts from this author