Kennismaken met astrologie

Wilt u weten wat astrologie inhoudt en wilt u meer inzicht in uw eigen karakter? Kom dan naar de workshop Kennismaken met astrologie. In twee avonden leert u aan de hand van uw eigen persoonlijke horoscoop de basisbeginselen van de astrologie én u krijgt meer inzicht in uzelf.

Een combinatie van de belangrijkste horoscoopfactoren zon, maan en ascendant geeft al een aardig beeld van iemand. Iedere deelnemer krijgt zijn persoonlijke horoscooptekening, waarmee we gaan oefenen in het duiden van deze onderdelen van de horoscoop.

De docent is Nicolette Cleerdin (1971). Zij is psychologisch astroloog en geeft naast workshops ook persoonlijke consulten, waarbij ze de geboortehoroscoop als basis gebruikt. Zij heeft een eigen praktijk in Hilversum: www.astrologiepraktijkhilversum.nl

Materiaalkosten van € 7,50 (reader + uw persoonlijke horoscooptekening) te betalen aan de docent. Als u uw persoonlijke horoscooptekening aan het begin van de eerste les meteen wilt ontvangen, verzoek ik u uw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd op het inschrijfformulier te vermelden.

 

POW120
Data: 9-1-2018 en 23-01-2018
Docent: mevrouw N. Cleerdin
Tijd: 2 x dinsdag 19.30 – 21.30
Locatie: Bibliotheek
Kosten: € 49,-

Inschrijfknop klein

 

Irma van Duin

https://www.volksuniversiteithilversum.nl

View more posts from this author