Italiaans koken voorjaarsmenu

Voorjaarsmenu

Anti pasto:
Asparagi prosciutto e gorgonzola uit de oven.

Prima piatto
Cannelloni alle verdure
Crepes gevuld met verschillende groenten in roomkaas met erwtjessaus.

Secondo piatto:
Polpettone in crosta
Gehaktbrood in een korstje met samorza (rookkaas) en pancetta

Cotorno:
Flan di spinaci
Spinazieflan

Dessert:
Zuppa Inglese met fruit
Italiaanse variant op de triffle met o.a. vers fruit en limocello

 

KOK214
Start: 27-2-2018
Docent: mevrouw M. Robustelli-van Eeden
Tijd: 1 x dinsdag 18.30 – 21.30
Locatie: Keuken Mw. Robustelli
Kosten: € 49,-

Inschrijfknop klein

KOK216
Start: 5-3-2018
Docent: mevrouw M. Robustelli-van Eeden
Tijd: 1 x maandag 18.30 – 21.30
Locatie: Keuken Mw. Robustelli
Kosten: € 49,-

Inschrijfknop klein

Irma van Duin

https://www.volksuniversiteithilversum.nl

View more posts from this author