Culinair

De basisbeginselen van de Ayurvedische keuken

De Ayurvedische keuken is kruidig, divers en verrassend smakelijk. De basis wordt gevormd door groenten, Indiase bonen, granen en veel verschillende ...
Verder Lezen

Italiaans koken kerstmenu

U gaat maken: Anti pasto: Cestini alla Caprese Parmezaanmandjes met buffelmozarella, tomaat en basilicum Primo piatto: Ravioli di salmone ai ...
Verder Lezen

Italiaans koken voorjaarsmenu

Voorjaarsmenu Anti pasto: Asparagi prosciutto e gorgonzola uit de oven. Prima piatto Cannelloni alle verdure Crepes gevuld met verschillende groenten ...
Verder Lezen

Vegetarisch koken

Met groenten in de hoofdrol, vers en puur, het nieuwe koken; vegetarische favorieten van Birgitta Kookt. Vlees zullen we zeker ...
Verder Lezen

Workshop high tea

Een high tea is een lichte maaltijd waarbij men allerlei kleine hartige en zoete hapjes eet onder het genot van koppen thee ...
Verder Lezen

Workshop Tapas

Een tapa (meervoud: tapas) is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlustopwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een alcoholhoudend ...
Verder Lezen