Volksuniversiteit Bridgeclub

In Nieuw Nazareth (Heilig Hart kerk) aan het Cuypersplein in Hilversum speelt de Volksuniversiteit Bridgeclub zowel op maandagmiddag als dinsdagavond het gehele jaar door.

De bridgeclubs zijn een combinatie van theorie en praktijk. De clubs zijn bedoeld voor mensen die hun bridgetechniek willen ophalen of verbeteren. Ook zijn de bridgeclubs geschikt voor hen die bridge geleerd hebben, het nu niet actief beoefenen, maar wel weer willen starten.

Voorafgaand aan het spelen is een duidelijke PowerPoint presentatie over een bied- of speelonderwerp van ongeveer een half uur. Daarna volgt een drive van 6 rondes van 3 spellen met na afloop onmiddellijk een uitslag. Tijdens het spelen en bieden kunt u de docent raadplegen. Deze zal u naar evenredigheid van uw kennis en ervaring van advies dienen.
De uitslag, de persoonlijke scores en de spelverdelingen worden u ook nog per email thuisgestuurd zodat u op uw gemak een en ander nader kunt bestuderen.

Kunt u een keer niet, geen probleem. U bent vrij om te komen of weg te blijven en u hoeft zich niet af te melden. U kunt ook tussentijds lid worden, u betaalt dan naar rato voor de nog resterende maanden (jaar loopt van juli 2017 tot juni 2018).

De bridgeclubs zijn gezellig, leerzaam en zonder verplichtingen.

 Tienrittenkaart
Als u geen lid wil worden, maar wel geregeld mee wilt spelen, dan kunt u een “tienrittenkaart” kopen voor € 45,- . Deze tienrittenkaart koopt u via de website van de Bibliotheek en Volksuniversiteit Hilversum.

Let op: het is vanaf dit jaar niet meer mogelijk de tienrittenkaarten bij de docent te kopen!

BRI500  Bridgeclubs maandagmiddag
Start:  instromen altijd mogelijk (zie tekst hierboven)
Docent: De heer J.F. van Boeschoten of de heer C.H. Horstmeier
Tijd: elke maandag 13.30 – 17.00
Locatie: Heilig Hartkerk, Doctor P.J.H. Cuypersplein 5A, Hilversum
Kosten: € 175,-

Inschrijfknop klein

BRI501  Bridgeclub dinsdagavond
Start: instromen altijd mogelijk (zie tekst hierboven)
Docent: De heer J.F. van Boeschoten of de heer C.H. Horstmeier
Tijd: elke dinsdag 19.30 – 23.00
Locatie: Heilig Hartkerk, Doctor P.J.H. Cuypersplein 5A, Hilversum
Kosten: € 175,-

Inschrijfknop klein

BRI505  Tienrittenkaart voor de Bridgeclubs 
Kosten € 45,-

U kunt zich hier inschrijven.

auteur

View more posts from this author