Chinees

Chinese taal en volkscultuur

Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar de Chinese taal en cultuur, de gewoontes en gebruiken in het dagelijks leven, hoe de klanken zijn ontstaan en hoe de Chinese karakters worden opgebouwd?
Aan de hand van verschillende thema’s, zoals de opbouw van de karakters, de Chinese aanspreekvormen, de eet- en drinkcultuur, de Chinese kalender en reizen in China, maakt u kennis met de Chinese taal en cultuur. In korte conversaties leert u praktische woorden en zinnetjes die in het dagelijkse leven worden gebruikt.
In elke les wordt uitvoerig aandacht besteed aan de volkscultuur, achtergronden van de Chinese taal en actuele ontwikkelingen in het land.

Boek: er wordt niet gewerkt met een boek, maar met een door de docent zelf ontwikkelde reader, verkrijgbaar bij de docente voor € 10,00.

De cursus Chinees is hoger in prijs dan de andere cursussen. Hierdoor is het mogelijk om met een kleinere groep van start te gaan. Mochten tot acht of meer mensen zich inschrijven, dan geldt de normale cursusprijs van € 195,00.

TAL760  geannuleerd
Start: 05-10-2017
Docent: mevrouw R. Rademaker – Pang
Tijd: 18 x donderdag 19:30-21:30 uur
Locatie: ROCvA MBO College Hilversum
Kosten: € 225,-

Inschrijfknop klein

auteur

View more posts from this author