Leer Bridge “Contract, het nieuwe bridgen”, deel 2

Deze cursus is bestemd voor mensen die na een startcursus hun kennis willen uitbreiden, zodat zij op een beginnersclub of aan de huiskamertafel mee kunnen spelen. De theorie wordt in kleine stapjes aangeboden en bovendien in uitgezochte spellen toegepast. De stof wordt mede in de vorm van opgaven op een werkblad verwerkt.

De basis kan zijn iedere startcursus zoals “Contract 1”, “Leer bridge met Berry Westra, 1” en “Van start tot Finish, 1”. Deze cursus is ook geschikt voor mensen die lang geleden bridge hebben geleerd en die hun kennis weer willen opfrissen en uitbreiden.

Wie met succes deze cursus wil volgen moet circa 1,5 uur per week aan huiswerk kunnen besteden. Door de duidelijke leerstuctuur en de opbouw met werkbladen, is het incidenteel missen van een les goed op te vangen.

Het boek “Contract, het nieuwe bridgen”, deel 2 (ISBN 978 90 5920 873 5) is via de boekhandel te koop à 17,95 euro. Graag bij de eerste les meebrengen.

Na afloop van de cursus kunt u instromen in de Volksuniversiteit Bridgeclub. De docent geeft u hierover te zijner tijd meer informatie.

BRI120
Start: 18-01-2018
Data: wekelijks, de cursus gaat door tijdens de voorjaarsvakantie
Docent: De heer drs. C.H. Horstmeier
Tijd: 14 x donderdag, 13.30 – 16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum
Kosten: € 165,00

Inschrijfknop klein

 

Sietske Kroesen

View more posts from this author